dijous, 26 de novembre del 2009

Alexandre Girard







Alexandre Girard és un dels artistes més populars del disseny americà de mitjans del s.xx, juntament amb  el matrimoni Eames i George Nelson. Es va inspirar en gran part en l'art popular de SudAmèrica, però també d'Àsia i Europa del Est.

Les seves figures de fusta es comercialitzen actualment a través de la companyia Vitra. Els seus personatges, són d'una simplicitat extrema, sense deixar de ser expressius.

No descobreixo res, doncs som multitud, els admiradors de Girard, però mentre no pugui aconseguir una de les seves Wooden Dolls (figures de fusta), em contentaré de tenir-lo a la maleta...
Alexandre Girard is one of the Mid Century most popular artists together with the couple Eames and George Nelson. Inspired mainly by the Popular Art of South America but also Asia and East Europe.
His characters have minimalist simplicity, but at the same time are expressive.
I know I am not the only one who admires his artworks, but until I don't manage to get one of his wooden dolls I'll be happy enough to pack this post in my suitcase. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!