divendres, 28 d’octubre del 2016

Toma castanya!

Preparats pel inminent Castaween? O sou més de Hallownyada? Està clar que això ja no ho atura ningú...o sigui que ja podeu anar rumiant què contestar quan us preguntin allò del Trick or treat, per no fer el ridícul i quedar com una persona poc viatjada, davant la canalla.
Aquesta pregunta, per mi només té una resposta: Ni trick ni treat...Toma castanya, maco!

Bona castanyada a tots, amics.

8 comentaris:

  1. Magnífic dibuix, Carme! Bona castanyada!

    ResponElimina
  2. Molt xulo! Recordo de petita les castanyeres amb un paraigua i una estufeta de ferro per coure les castanyes, com el conte de Ferràndiz... ara gairebé han d'anar en màniga curta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les recordo perfectament Núria! Quina nostàlgia oi? Jo, les trobo a faltar perquè més enllà de Tots Sants, en menjaria tot l hivern! Gràcies i feliç castanyada per a tu també!!!

      Elimina
  3. Cuques com sempre els teus dibuixos.
    Feia dies que no passava per aquí. No tinc excusa. Fins i tot sap greu clavar queixalada a una castanya, si la mires bé hi veus aquestes carones!!!

    Petons.
    Fulls Grocs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis ni mica fulls grocs...a aquestes d"aquí no els hi vaig clavar cap queixalada perquè quan vaig tenir el forn encès i les anava a torrar, ja havien fugit escopetejades a no sé quina festa deien, que les havien convidades ;)
      Sempre ets benvinguda tu, i llegir-te és un plaer.
      Petonàs

      Elimina
  4. Clar que si! Repartint castanyes a tort i a dret! Ma dura! Ah... espera... que són literalment castanyes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pons, sisi...només castanyes comestibles! A no ser que siguis en Chuck Norris...llavors ja tens llicència per a tota mena de castanyes. Clar que a aquest, ningú el deu emprenyar per fer-li el trick-or-treat, no?

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!